Захист від нападу собак ультразвуком

Номер оголошення 382557

Опис

Захиститися від нападу собак і бути впевненим,що вони Вас не покусають можна тільки перевіреним приладів і таким є ультразвуковий відлякувач собак «Собак.нет»

Перший у світі відлякувач, який має високу потужність випромінювання до 120 дБ і відстань дії до 20 м Особливий звуковий малюнок збільшує ефективність приладу. Є два миготливі світлодіоди,які підсилює роботу відлякувача.Працює від батарейок,але навіть при розрядці елементів живлення,він Вас не підведе,т. к. потужність у нього залишиться колишньою.Присутня спеціальна індикація яка попередить про повному розряді бетареи. Дуже корисною функцією є режим ліхтарика,який допоможе в темний час доби.Ультразвуковий відлякувач собак «Собак.нет вспышка плюс»-це легкість і компактність,выберая саме цей відлякувач можете бути впевнені в його 100 % ефективності.

Гарантія на товар 12 міс.Безкоштовна доставка по всій території України.Замовити товар можете по телефону 0677190866 або на сайті i-protect.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень України