Препарат Вотриент 400 мг №30

Номер оголошення 465510

Опис

Якщо Ви шукали, де можна недорого купити препарат Вотриент 400 мг №30, тоді Ви нас вже знайшли. Якщо Ви вирішите замовити Вотриент 400 мг №30 саме у нас, то зможете на практиці переконатися, що у нас найвигідніші умови покупки. Потрібно сказати, що у нас ціна на Вотриент 400 мг №30 набагато нижче ринкової!
Препарат Вотриент застосовується перорально. Вотриент є потужним інгібітором политаргетным інгібітором тирозинкінази рецепторів фактора росту ендотелію судин (vascular endothelial growth factor receptors — VEGFR)-1, -2 і -3, рецептора тромбоцитарного фактора росту (platelet-derived growth factor receptors — PDGFR)-α та -β і рецепторів фактора стовбурових клітин (c-KIT), для яких IC50 препарату становить 10; 30; 47; 71; 84 74 нмоль/мл відповідно.
Діючою речовиною - виступає пазопаниб. Саме ця активна речовина впливає на рецептори-мішені, є інгібітором тирозинкінази для прийому всередину.
Якщо Ви прийміть рішення саме у нас придбати, то можете бути впевнені в тому, що препарат буде мати високу якість, йде в запечатаній упаковці (терміни придатності в порядку).
Вам цікаво наша пропозиція?
Тоді телефонуйте і ми завжди зможемо з Вами домовитися!
Тел.: (050) 621-00-55. Валерій.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Умані та Черкаської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Умані та Черкаської області