Оренда меблів

Номер оголошення 559703

Опис

Оренда меблів - це послуга, яка користується величезною популярністю в усьому світі. Без неї не обходиться організація заходу, який передбачає разову меблювання. Тимчасова обстановка найчастіше потрібно на різних святах. Ми пропонуємо своїм замовникам прокат таких меблів, як:

Столи і журнальні столики, на поверхні яких можна із зручністю розміщувати їжу і напої. Прокат столів - незамінне рішення для більшості церемоній.

Дивани, що відрізняються своєю м'якістю і відмінним зовнішнім виглядом. Оренда диванів забезпечить захід затишком, а його гостей - зручним місцем для відпочинку.

Стільці, що мають саме різне оформлення (від класичних до найсучасніших варіацій). Стілець - це саме ті меблі, прокат якої є найбільш актуальним. З цим елементом найчастіше здійснюється оренда наметів.

Крісла, представлені на сайті в великому розмаїтті кольорів і розмірів. Будь-яке крісло або пуф, оренда якого надана нашою компанією, - це гарантія того, що кожен присутній на подію має можливість відпочити з зручністю.

Декор, а також текстильні вироби (широкий спектр статуеток, ліхтариків подушок і багато чого іншого). Оренда нашого декору - гарне рішення, якщо необхідно доповнити приміщення незвичайними елементами.

Сайт: https://prokatvsego.in.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Києва та Київської області