Готовий бізнес. Продам павільйон для продажу хот – догів

Номер оголошення 50173

Опис

Одна з кращих бізнес-ідей відкрити або купити павільйон швидкого харчування, торгувати фаст фудом. Їжа актуальна завжди! Продам готовий бізнес, Франчайзі-книга безкоштовно, роялті не оплачуєте. Павільйон для продажу хот –догів відмінно оборудовнный, меблі, холодильне обладнання, все згідно санітарним нормам. Холодильник Кока - кола; касове обладнання; комп'ютер; гриль, тостер; теплова вітрина; ваги електронні.

Є запас тари для пакування готових продуктів до 2000 штук коробочок, пакетів, кружечків, шестигранників для пончиків. Різні ємності для соусів, запаси миючих засобів. Уніформа 5 комплектів.

За символічну ціну передам в оренду запатентовану « облицювання» павільйону у формі хот дога і вивіски з логотипом. Купуючи торговий павільйон, отримуєте запатентований франчайзинговий пакет, з інструкціями та рекомендаціями для бізнесу. Отримуєте всі технологічні карти, повні інструкції для обладнання. Юридичні документи-комерційна концесія, договори на використання торгових марок і т. д.

+380676321150

http://www.buckstm.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Києва та Київської області