Номер оголошення 309444

Опис

Компанія Акабуд виконує ремонт квартир, будинків і офісів, а також окремих приміщень. Ми допоможемо Вам зробити ремонт ванної кімнати, ремонт спальні, ремонт кухні, ремонт вбиральні, ремонт коридору, ремонт балкона. Ми виконуємо такі види ремонтів: косметичний, євроремонт, ексклюзивний ремонт квартири в новобудові, якщо Ви тільки що її купили. В нашій компанії працюють фахівці різних напрямків.
Ціни на капітальний ремонт залежать від обсягу робіт і від наданих послуг, але ми можемо запевнити Вас в тому, що ми намагаємося запропонувати Вам ціни нижче ринкових.

Бюджетний ремонт. Ви хочете зробити ремонт Вашої квартири, але маєте невеликою сумою грошей. Не біда. Нашій компанії все по плечу. Ми допоможемо Вам розрахувати Ваш бюджет і зробити під нього ремонт.

Косметичний ремонт. Ви хочете переклеїти обридлі Вам шпалери або поміняти підлогове покриття? А може бути Ви вирішили перефарбувати стіни. Для нас це не проблема. Ми здійснимо косметичний ремонт квартир в Кривому Розі. У нашій компанії прийнятні ціни і майстри своєї справи. Вам тільки треба зателефонувати нам та описати Ваші бажання, а все інше ми беремо на себе.

Євроремонт, комплексний ремонт квартир під ключ, ремонт офісів у Кривому Розі.

Додаткова інформація на сайті akabud.com.ua


(068) 3551932

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Кривого Рогу та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Кривого Рогу та Дніпропетровської області