Геодезичні роботи

Номер оголошення 563306

Опис

Геодезичні роботи є невід'ємною частиною обов'язкової процедури при встановленні меж земельної ділянки, необхідних для реєстрації його в земельному кадастрі. Одним з етапів геодезичних робіт є топографічна зйомка, що дозволяє визначити правове, економічне та господарський стан наділу.

Компанія «БУД-Проект» - це колектив професіоналів, готових надати повний спектр юридично послуг, пов'язаних із землеустроєм. Звертаючись до нас, клієнти, в першу чергу, економлять свій час! Вони довіряють складну процедуру визначення межі ділянок і їх твердження в державних структурах висококваліфікованим фахівцям.

Встановлення меж ділянки

Необхідність встановлення меж земельної ділянки проводиться:

• коли офіційної кордону ще не існує (наприклад, при відчуженні державної або комунальної власності);

• у випадках повної або часткової втрати межових знаків, що визначають кордон наділу;

• при узгодженні з землекористувачами і власниками суміжних ділянок кордонів нерухомого майна (приватизація, здача в оренду).

Землевпорядні послуги, що надаються компанією «БУД-Проект», - це гарантія отримання очікуваних результатів. Інженери проведуть всі необхідні геодезичні роботи, в тому числі і кадастрову зйомку. Юристи компанії допоможуть вирішити всі спірні моменти і домогтися повноцінної реєстрації власності і затвердити правомочність володіння певною земельною ділянкою.

Графічні матеріали в масштабі 1: 500, 1: 2000

Топографічна зйомка - це один з етапів інженерно-геодезичних вишукувань. Графічні матеріали в базовому масштабі 1: 500 і в найбільш уживаний 1: 2000 використовуються для:

• зображення меж земельних ділянок;

• експлікації - опису категорії використання і інших кадастрових відомостей;

• оцінки стану і вартості нерухомого майна

Результатом кадастрової топографічної зйомки є встановлення фактичних меж ділянки, його площі та координат. Технічний звіт обов'язково вноситься в базу даних Земельного кадастру для оперативного використання власником землі, в тому числі з метою продажу, передачі у спадок або здачі в оренду.

Компанія «БУД-Проект» надає повний комплекс землевпорядних послуг та юридичний супровід процедури оформлення прав власності, встановлення фактичних меж ділянки, зміна цільового призначення і проводить експертну оцінку нерухомого майна.

Співпраця з компанією «БУД-Проект» дає можливість ефективного використання власних земельних угідь, нерухомості та природних ресурсів, розташованих на них.

Консультація безкоштовно за вказаними телефонами

050 845 45 37

068 835 76 77

Дніпро вул. Харківська 5. офіс 12

сайт bud-proekt.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iГазета - інтернет-газета безкоштовних оголошень Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області